Apparaten en accessoires
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
16 stuks
Ingrediënten
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4 g
Calorieën
663 kJ /
158 kcal
Vetten
4 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Basilicumpesto
10min
Pizza met parmaham en walnoten
28u.
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Energieballen
30min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Dunne grissini
Geen beoordelingen